Κουαρτέτο

Ο ερωτικός ανταποκριτής κι ένας εμπορικός αντιπρόσωπος. Δυο φράσεις, δυο τύποι. Και για να ολοκληρωθεί η εικόνα εμφανίζονται η Υβόν κι η Νικόλ. Η πρώτη έχει μεγάλο στόμα. Η δεύτερη μικρή μύτη. Μεταξύ τους επικρατεί άπωση όταν διεκδικούν το ίδιο πρόσωπο, πράγμα που συμβαίνει συχνά. Τώρα, ας πούμε, ζαχαρώνουν τον ερωτικό ανταποκριτή. Η Υβόν έχει βαλθεί να τον φιλά μέχρι να του κόψει την ανάσα. Η Νικόλ παρότι έχει μικρή μύτη μυρίζει θαυμάσια τη βία. Η βία είναι γνώρισμα της Υβόν. Τους πλησιάζει και σπρώχνοντας προσπαθεί να χωθεί ανάμεσά τους για να τους διασπάσει αλλά δεν τα καταφέρνει γιατί η Υβόν δεν την αφήνει στριφογυρνώντας διαρκώς με τον καβαλιέρο της σαν να βρίσκονται σε πίστα χορού.
Στη σάλα εισέρχεται ο εμπορικός αντιπρόσωπος πλαισιωμένος από μια θορυβώδη παρέα. Το σκηνικό με τη Νικόλ να προσπαθεί να μπει ανάμεσα αναστέλλεται. Η Υβόν πέφτει αποκαμωμένη σ έναν καναπέ προσπαθώντας ν' ανακτήσει την κανονική ροή της αναπνοής της. Το στόμα της μικραίνει. Στο μεταξύ η Νικόλ κι ο ερωτικός αντιπρόσωπος χάθηκαν ανάμεσα στο πλήθος.
Στη βεράντα ο κόσμος συζητά πίνοντας. Η Νικόλ βρίσκεται αναπάντεχα στην αγκαλιά του ερωτικού ανταποκριτή σε μια άκρη της βεράντας.
Η σκηνική δράση είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί όταν μια Υβόν με πολύ μικρό στόμα, που μόνο να σφυρίξει μπορεί τρέχει κατά πάνω τους με άγριες διαθέσεις. Εκείνοι την αντιλαμβάνονται και παραμερίζουν με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει με δύναμη πάνω στο κάγκελο της βεράντας βγάζοντας  έναν απαίσιο συριγμό. Ο εμπορικός αντιπρόσωπος την πλησιάζει και προσπαθεί να σταματήσει το σφύριγμα φιλώντας την. Εκείνη δέχεται το φιλί του νομίζοντας πως βρίσκεται στην αγκαλιά του ερωτικού ανταποκριτή. Έμοιαζαν οι δυο τους σαν δυο σταγόνες νερό.