Οικογενειακό ξύλο: Απ’ τον ανιψιό … στον μπατζανάκη

Εκπλαγήκαμε ευχάριστα, όλοι μας στην πολιτική ομάδα του στροβίλου, όταν μάθαμε ότι ο ηρωικός 17χρονος που είχε γρονθοκοπήσει το Μαριάνο Ραχόι σε μια προεκλογική συγκέντρωση του, ήταν ο ίδιος του ο ανιψιός! Απ’ τη στιγμή που έχει φτάσει, ο Μαριάνο, στο σημείο να τρώει ξύλο κι από τ’ ανιψάκι του ακόμα, φανταστείτε, το λοιπόν, τι έχει να πάθει άμα τολμήσει να ξαναεμφανιστεί σε προεκλογική συγκέντρωση (στην περίπτωση που ξαναγίνουν εκλογές σύντομα – γιατί αν αργήσουν λίγο, ο Μαριάνο δε θα χρειάζεται να κάνει δημόσια εμφάνιση αφού θα κρύβεται, απ’ τον ανιψιό του, κάπου στη Λατινική Αμερική)

Εμείς απ’ τη μεριά μας, ευχόμαστε στο Μαριάνο να μη ξαναφάει ξύλο απ’ το μικρό. Ας τον βαρέσουνε άλλοι την επόμενη φορά. Ας τον βαρέσουν ο κουνιάδος του, η συννυφάδα του, ο μπατζανάκης του, ο συμπέθερος και η συμπεθέρα, ο πεθερός και η πεθερά,  ο γαμπρός του, η νύφη του, ο εξάδελφος της νύφης του κι ο μπατζανάκης του, ο άντρας της ξαδέρφης του κι ο μπατζανάκης του άντρα της ξαδέρφης του, αλλά κι ο μπάρμπας του μπατζανάκη του άντρα της ξαδέρφης του. Κι αν είναι να τον βαρέσει ακόμα ένας ανιψιός, ας τον βαρέσει κι ο ανιψιός του μπατζανάκη του άντρα της ξαδέρφης του.

Πολύ οικογενειακό ξύλο (και δράμα) για τον Μαριάνο Ραχόι. Αλλά ας πρόσεχε. Να μη γινόταν το γιουσουφάκι, η ο ορντινάτσα και το τσιράκι του Βόλφγκανγκ και των μανδαρίνων των Βρυξελλών.